Rezervišite po najpovoljnijoj ceni!
Odraslih
Dece

Više od dobre usluge

Za hotelske goste podrazumevaju obezbeđen parking sa 50 mesta, menjačnicu, sefove za čuvanje dragocenosti, dnevnu štampu, bežični internet, kopiranje dokumenata, slanje faksa, rent-a-car, lekara na poziv i slično.

Lokacija hotela, nadmorska visina, blaga klima, broj sunčanih dana kao i prostorno sadržajne mogućnosti hotela idealni su uslovi za razne vidove sportsko rekreativnih aktivnosti i zdravstvenog oporavka.

PARK ŠUMA se nalazi u neposrednom okruženju hotela i prostire se na oko četiri hektara zelene površine pod borovom šumom. Prostor parka je uređen tako da predstavlja pravo mesto za odmor šetnju i rekreaciju.

DEČIJI PARK je ukonponovan u kultivisane  zeleno-cvetne povšine uz sam hotel, sa raznim elementima i spravama namenjenih dečijoj igri i zabavi. U ovom parku deca će svakako naći svoj kutak zabave  i druženja.

BAZEN je lociran uz sam hotel, okružen je parkom i pruža široku lepezu mogućnosti za odmor rekreaciju i zabavu. Spada u kategoriju otvorenih poluolimpijskih bazena sa dimenzijama 25mx 12,5m. Posetiocima bazena je na raspolaganju  širok asortiman bazenskog mobilijara i ugostitreljskih usluga. Takođe hotel za svoje posetioce na bazenu organizuje razne vidove kulturno - zabavnih  i sportsko – rekreativnih događanja. 

FITNES  SALA  je  idealno zaokruženje  ukupne ponude  sportsko rekreativnih aktivnosti i nalazi se u depadansu hotela. Opremljena je savremenim spravama za fitnes i body bilding, kao i opremom za stoni tenis, bilijar  i pikado. 

Takođe u okviru rekreativno zabavnih mogućnosti gostima hotela stoji na raspolaganju oprema i prostor za igranje šaha, karti, domina i slično. 

Zlatiborska Noć NextImage
  • Zlatiborska Noć 0
  • Zlatiborska Noć 1
  • Zlatiborska Noć 2
  • Zlatiborska Noć 3
  • Zlatiborska Noć 4
  • Zlatiborska Noć 5
  • Zlatiborska Noć 6
  • Zlatiborska Noć 7

Hotel Zlatiborska noć

Hotel Zlatiborska noć

ROMATIČNI PAKET

ROMATIČNI PAKET

2 NOĆENJA / 3 DANA USLUGA NA BAZI NOĆENJA SA DORUČKOM PRIJAVA OD 14H ODJAVA DO 17 H ( Van sezone i u skladu sa raspoloživim kapacitetom ) KOKTEL DOBRO...
Detaljnije
New Year 3 Nights

New Year 3 Nights

Korišćenje SPA centra sa džakuzi kadom, saunom, toplim klupama i teretanom (max. 2h) u zakazanom terminu od 09h do 21h; Prijava gostiju od 13h, odjava...
Detaljnije
New Year 4 Nights

New Year 4 Nights

Korišćenje SPA centra sa džakuzi kadom, saunom, toplim klupama i teretanom (max. 2h) u zakazanom terminu od 09h do 21h; Prijava gostiju od 13h, odjava...
Detaljnije