Restoran

Restoran

Restoran

Rezervišite po najpovoljnijoj ceni!
Odraslih
Dece

KARTA PIĆA pdf                                   MENI pdf  

Hotel raspolaže sa veoma raznovrsnim ugostiteljskim sadržajima i uslugama. Raspoloživi ugostiteljski kapaciteta uz dobru organizaciju i stručno osoblje garant su visoko profesionalnig organizovanja svečanih prijema, banketa, bifea, koktela, privatnih i poslovnih svečanih ručkova, što potvrđuju i visoke ocene date ovom hotelu u nedavnoj organizaciji svečanog prijema za visoke zvanica, predsednika Srbije, premijera i članove vlade.  

RESTORAN – je ambijentalno ukonponovan u autentičan stil enterijera i arhitekture sa dominacijom punog drveta (oblica), i modernih materijala koji odišu toplinom i konforom.  Raspolaže sa 170 mesta, terasom sa 40 i baštom sa 60 mesta, i obiluje bogatom ponudom nacionalne, domaće I inostrane kuhinje,sa posebnim akcentom na kuhinju užičkog I zlatiborskog kraja.

SALA ZA DORUČAK – se nalazi u južnom delu hotela, poseduje 70 mesta, i veoma je prijatno mesto za boravak. Jutarnji užički doručak sa pogledom na hotelski bazen i zelenilo parka čini nezamenjiv eliksir početka novog dana. 

Restoran 312
Restoran 313
Restoran 127
Restoran 129
Restoran 131
Restoran 132
Restoran 424
Restoran 425
Restoran 426
Restoran 427
Restoran