O nama

O nama

Više od dobre usluge

Rezervišite po najpovoljnijoj ceni!
Odraslih
Dece

Biće nam posebno zadovoljstvo da Vas  ugostimo u našem hotelu.

Na magistralnom putu  Beograd – Podgorica (205 km od Beograda) na osmom kilometru od Užica prema Zlatiboru, u centru živopisne i zdrave prirode nalazi se novoizgrađeni hotel “Zlatiborska noć”. Na samoj “KAPIJI” Zlatibora, Tare, Sirogojna i Mokre Gore, na raskrsnici puteva, hotel “Zlatiborska noć” je pravi spoj gradskog urbanog i seoskog prirodno čistog prostora. 

Oaza prirode na 650 m nadmorske visine sa ukrštanjem planinskih i mediteranskih vetrova svojstvenih Zlatiboru, blagom klimom i preko 250 sunčanih dana u godini, pružaju vrhunske mogućnosti sportsko - rekreativnih aktivnosti i zdravstvenog oporavka. 

Blizina seskog područja ovom hotelu pruža izuzetnu ponudu zdrave hrane, užičkih i zlatiborskih specijaliteta. Sir, kajmak, pršuta, poznata užička komplet lepinja samo su deo nadaleko čuvenih proizvoda koji obiluju u ponudi našeg restorana.

I pored skorog početka rada hotel je u kratkom periodu postao lider  razvoja turizma užičkog kraja, što govori i podatak o sve većoj  posećenosti ovog hotela od strane inostranih gostiju.

O nama NextImage
  • O nama 0
  • O nama 1
  • O nama 2
  • O nama 3
  • O nama 4
  • O nama 5
  • O nama 6
  • O nama 7

Za hotelske goste podrazumevaju obezbeđen parking sa 50 mesta, menjačnicu, sefove za čuvanje dragocenosti, dnevnu štampu, bežični internet, kopiranje dokumenata, slanje faksa, rent-a-car, lekara na poziv i slično.

Lokacija hotela, nadmorska visina, blaga klima, broj sunčanih dana kao i prostorno sadržajne mogućnosti hotela idealni su uslovi za razne vidove sportsko rekreativnih aktivnosti i zdravstvenog oporavka.

PARK ŠUMA se nalazi u neposrednom okruženju hotela i prostire se na oko četiri hektara zelene površine pod borovom šumom. Prostor parka je uređen tako da predstavlja pravo mesto za odmor šetnju i rekreaciju.

DEČIJI PARK je ukonponovan u kultivisane  zeleno-cvetne povšine uz sam hotel, sa raznim elementima i spravama namenjenih dečijoj igri i zabavi. U ovom parku deca će svakako naći svoj kutak zabave  i druženja.

BAZEN je lociran uz sam hotel, okružen je parkom i pruža široku lepezu mogućnosti za odmor rekreaciju i zabavu. Spada u kategoriju otvorenih poluolimpijskih bazena sa dimenzijama 25mx 12,5m. Posetiocima bazena je na raspolaganju  širok asortiman bazenskog mobilijara i ugostitreljskih usluga. Takođe hotel za svoje posetioce na bazenu organizuje razne vidove kulturno - zabavnih  i sportsko – rekreativnih događanja. 

FITNES  SALA  je  idealno zaokruženje  ukupne ponude  sportsko rekreativnih aktivnosti i nalazi se u depadansu hotela. Opremljena je savremenim spravama za fitnes i body bilding, kao i opremom za stoni tenis, bilijar  i pikado. 

Takođe u okviru rekreativno zabavnih mogućnosti gostima hotela stoji na raspolaganju oprema i prostor za igranje šaha, karti, domina i slično.